Vacature Account Manager West-Nederland

 

 

Als leverancier van professionele vaatwasmachines is Vossebeld / Winterhalter reeds tientallen jaren een begrip. Wij bieden u niet alleen een goed product maar geven ook een perfecte service. Een adres waar kwaliteit en service als vanouds hoog in het vaandel staat.

Daarom kiest u met Vossebeld Vaatwastechniek de juiste partner, wij bieden u een compleet assortiment. Van een perfecte afwasmachine, tot aan een perfecte waterbehandeling, doseerapparatuur, was- en naglansmiddelen. Daarom kan en mag van ons worden verwacht dat wij het best haalbare resultaat uit uw Winterhalter vaatwasmachine halen.

Wij beschikken over een team van ervaren service- en installatiemonteurs, elk een specialist op het gebied van vaatwasmachines, die 24 uur per dag, alle dagen per jaar, een probleemloze werking van de bedrijfsvaatafwasmachines en systemen garanderen.

Vossebeld Vaatwastechniek adviseert, ontwerpt, installeert en onderhoudt spoelkeukens in horecabedrijven, bedrijfsrestaurants, instellingen, schepen, crematoria, scholen, kantines, bakkerijen, slagerijen en zuivelboerderijen.

Om de sterke groei van ons bedrijf te kunnen voortzetten, hebben wij voor de regio West- Nederland ruimte voor een

ACCOUNT MANAGER

Met een team van gedreven collega’s in een no-nonsense cultuur, zijn volgende kernwoorden op jou van toepassing: Acquisitie, doorzetter, sociaal vaardig, ervaring in Food-Service, zelf startend, sterke persoonlijkheid.

Wat heeft Vossebeld Vaatwastechniek jou te bieden?

Naast een representatieve auto, telefoon, IPad, interne trainingen en een marktconform salaris, bieden we je een werkomgeving waar je jezelf kunt ontplooien en ontwikkelen.

Zie je jezelf in ons mooie team passen, stuur jouw C.V. met motivatie dan naar info@vossebeld.nl ter attentie van Bert Vossebeld.

Vossebeld Vaatwastechniek Ambachtstraat 22, 7609 RA Almelo, www.vossebeld.nl

0546-820202

Acquisitie wordt wel gewaardeerd, maar niet op prijs gesteld